top of page
start
M logo.png

Av oss, för dig.

Mebyou e-srv AB är en leverantör av e-tjänster med lång erfarenhet av att hjälpa organisationer inom privat och offentlig sektor. Med moderna verktyg möter vi framtiden tillsammans.

Vårt arbete

Mebyou e-srv AB utvecklar företag och organisationer genom att arbeta med förändringsarbeten och implementering med hjälp av duktiga verksamhetskonsulter och projektledare. Vi genomför också ren team- och ledningsgruppsutveckling, utbildningsinsatser och coachning av både ledare och medarbetare. Vi vänder oss till både privata och

offentliga kunder och genomför både stora och små uppdrag. Vi har även erfarenhet inom verksamhetsutveckling och projektledning inom digitalisering, verksamhetssystem och välfärdsteknik samt utredning- och processkartläggningsuppdrag. När vi åtar oss uppdrag kan vi även erbjuda konferenslokaler på vårt kontor vid Borås stadskärna.

mer
iconmonstr-hearing-1-240.png

BEHOV

Processen inleds av att vi lyssnar och tar till oss av era behov, vad behöver ni och vad vill ni uppnå.

iconmonstr-handshake-8-240.png

RELATION

För att arbetet ska fungera är det viktigt att bygga en relation och ett förtroende.

iconmonstr-school-7-240.png

PLANERING

Genom planering skapar vi förutsättningarna för en positiv och trygg förändring.

iconmonstr-chart-6-240.png

RESULTAT

Genom arbetet följer vi resultatet och effekten av det nya arbetssättet fram till målsättning.

Vi hjälper dig

Ibland är den bästa vägen fram inte så krånglig som den verkar. Ge er verksamhet de bästa av förutsättningar. Vi tillhandahåller kunniga konsulter som hjälper er uppnå era mål.

Lite om oss

Mebyou e-srv AB är ett IT- och konsultföretag som grundades 2013 av VD. Yvonne Liberg. Företaget ägs av 22 delägare och majoriteten av dem har erfarenhet inom IT, systemutveckling, verksamhetskonsultation och projektledning. Ett antal av delägarna är verksamma i företaget. Mebyou e-srv AB tillhandahåller tjänsten e-srv, som är en egenutvecklad molntjänst för bokning, betalning, förening- och bidragsadministration.

bottom of page